En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğru itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kanat gestaltsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve basit bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Binanın deruninden kötüya tamam inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli yer ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği Yangın kapısı istanbul kabilinden kızdırmae dayanıklıdır.

 Işlevsel başüstüneğu denli tezyinî düşüncemlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedili çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine mutabık olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Model Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona müsait olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere orantılı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili namuslu uygulanarak montajlanmalıdır. 

Bununla baş başa zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kullanılan kapı fitili midein duman sızdırmazlık şgeriı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Report this wiki page